“Unistused ellu!” koostöövõrgustik tutvustas oma tegevust Kaubanduskoja Ärihooaja avamisel 25.augustil Lennusadamas

Laupäeval, 25. augustil kogunes Lennusadamasse ca 3500 Kaubanduskoja liiget, koostööpartnerit ja toetajat koos peredega, et osaleda Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsioonilisel ärihooaja avamisel. Sel aastal olid lisaks Kaubanduskojale kutsujateks ka eesti tööstuse lipulaev BLRT Grupp ning ürituse toimumispaik Lennusadam. Eesti ärimaastikul kahtlemata eriline sündmus kannab ettevõtjate jaoks olulist tähendust – tõmmatakse joon alla puhkuse- ja suveperioodile ning juhatatakse sisse uus ärihooaeg.

"Unistused ellu!" võrgustikku tutvustavas telgis sai mängida mobiilset seiklusmängu ja tutvuda koostöövõrgustiku liikmete lastele ja noortele suunatud toetustegevustega.

 

Võrgustikuga on oodatud liituma kõik Eesti ettevõtted ja organisatsioonid.

Seotud uudised

“Unistused ellu!” võrgustik osales Ärihooaja avamisel

2. September 2013

Laupäeval, 31. augustil toimus Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsiooniline Ärihooaja avamine. Pandi punkt suvisele puhkuseperioodile ja kuulutati avatuks ärihooaeg 2013/2014. Kohal olime ka meie oma „Unistused ellu!“ telgiga. Kaubanduskoja Ärihooaja…