Tere tulemast, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu!

ETK on teinud koostööd uute kaubanduse õppeprogrammide koostamisel – „Kategooria juhtimine“ ja aidanud kollektiivset praktikamudelit ellu viia (Lääne-Viru Rakenduskõrgkool). Lisaks on nad olnud nõu ja jõuga uue kaubanduse õppeprogrammi alustamisel, mis käivitub sellel sügisel Võrumaa Kutsehariduskeskuses. ETK pakub praktikakohti ja saadab koolidesse ka tööpakkumisi, et noored saaksid võimalusel tööle.

Seotud uudised

Tere tulemast, Sarkop AS!

7. February 2013

Sarkop on praktikabaasiks Tallinna Ehituskoolile, Võrumaa Kutsehariduskeskusele ja kõikidele teistele kutsehariduskoolidele, kelle õppekavas on puidutöötlemise tehnoloogia. Ettevõte teeb koostööd Tallinna Tehnikaülikooliga (materjalitehnoloogia, puidutehnoloogia) praktika läbiviimisel. Peale kutsehariduse lõpetamist…

Tere tulemast, Väga Vahva OÜ!

18. November 2013

Väga Vahva OÜ soovib anda oma panuse noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse. Nad on valmis ettevõtlusega alustavaid noori juhendama ja võimalusel koolitundidesse minema ning rääkima oma kogemusest ettevõtlusega alustamisel…

Tere tulemast, Zone Media OÜ!

31. May 2012

Zone Media on Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu liikmena osalenud aktiivselt nende poolt ellu kutsutud üritustel. Et noored saaksid internetivõimalused enda kasuks tööle panna, on Zone Media oma…