Tere tulemast, Bowlinguklubi Kuulsaal!

Roseni Majad OÜ (Bowlinguklubi Kuulsaal) toetab noortele suunatud üritusi ja projekte Kuulsaali kinkekaartidega. Auhinnad on võistlustel ja konkurssidel suuremaks motivaatoriks ja innustab noori rohkem pingutama.

Kuulsaalis on võimalus korraldada tore ühisüritus. Tudengiorganisatsioonid saavad seda teha alati parimatel tingimustel.

Seotud uudised

Tere tulemast, Atla Mõisa Kool MTÜ!

26. November 2012

Atla Mõisas on välja ehitatud kahekordne koolitushoone töötubade ja seminariruumiga, kus saab korraldada erinevaid üritusi (kunstilaagreid, kontserte jm). Võimalus korraldada mitmeid lühemaid ja pikemaid koolitusprogramme: töid saviga, maalimist,…

Tere tulemast, Daemon OÜ!

22. October 2012

DAEMON OÜ raamatupidamisbüroo on pikaajaliselt toetanud ettevõtlikke noori üle Eesti. Ettevõte toetab iga-aastaselt noori läbi YFU organisatsiooni aitamaks minna õppima erinevatesse koolidesse üle maailma, et omandada seal soovitud…

Tere tulemast, Uptime OÜ!

14. June 2012

Uptime korraldab sellel suvel noortele tasuta IT praktikat, kus tutvustab uusi tehnoloogiaid ning laseb neil endil teha lihtsamaid IT arendus ja hooldus tegevusi. Hea meelega toetab Uptime tudengite…