Tere tulemast, Uptime OÜ!

Uptime korraldab sellel suvel noortele tasuta IT praktikat, kus tutvustab uusi tehnoloogiaid ning laseb neil endil teha lihtsamaid IT arendus ja hooldus tegevusi. Hea meelega toetab Uptime tudengite initsatiivil loodud projekte. Kui oled aktiivne ja sul on hea mõte, võta Uptimega ühendust ja ehk leiate koos mooduse, kuidas sind toetada.

Seotud uudised

MTÜ Mondo otsib südamega ettevõtjaid!

7. October 2015

Põhjamaades populaarne vabatahtlik tööpäev noortele on nüüd ka Eestis! See päev annab noortele võimaluse töötada 1 päev Sinu ettevõttes. Tasu ei võta õpilased endale, vaid paluvad selle annetada…

Tere tulemast, JCI Estonia!

28. November 2013

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on ülemaailme rahvusvaheline kodanikeühendus kuni 40-aastastele aktiivsetele inimestele. JCI pakub oma liikmetele arengukeskkonda juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, innustamaks noori…

Tere tulemast, Teadlik Areng MTÜ!

2. May 2014

Teadlik Areng MTÜ eesmärgiks on toetada lastele loodusteaduste õpetamist läbi käelise tegevuse ja huvitavate eksperimentide. Õppevahendiks algklassidele on loodud katsete komplekt polümeermaterjalidega tutvumiseks. Vaata lähemalt partneri profiili