Tere tulemast, Zone Media OÜ!

Zone Media on Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu liikmena osalenud aktiivselt nende poolt ellu kutsutud üritustel. Et noored saaksid internetivõimalused enda kasuks tööle panna, on Zone Media oma serveriressursse koostööprojektidele tasuta kasutada andnud ja aidanud vajaduse korral ka know-how'ga.

Seotud uudised

Tere tulemast, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu!

22. August 2012

ETK on teinud koostööd uute kaubanduse õppeprogrammide koostamisel – „Kategooria juhtimine“ ja aidanud kollektiivset praktikamudelit ellu viia (Lääne-Viru Rakenduskõrgkool). Lisaks on nad olnud nõu ja jõuga uue kaubanduse…

Tere tulemast, Microsoft Eesti!

6. March 2012

BizSpark programm aitab vähendada startup tarkvarafirmade esialgseid investeerimiskulutusi ja toetab neid nii tehnilistes küsimustes kui ka maailmakaardile jõudmises. BizSparki väärtus seisneb kolmes asjas: tarkvara, tugiteenus ja nähtavus ning…

Tere tulemast, Merit Tarkvara AS!

4. June 2012

Merit Tarkvara pakub juba mitme aasta vältel tudengitele tasuta raamatupidamisprogrammi Merit Aktiva kasutamise võimalust. Kuna Merit Aktiva sobib hästi just alustavatele väikestele firmadele, siis on huvi suur, oleme…