Tere tulemast, Technopolis Ülemiste AS!

Technopolis Ülemiste on partneriks erinevatele projektidele:
StartSmart! on projekti Finest Startup Development Programme raames korraldatav Eesti-Soome üritustesari. Projekti partneriteks on Eesti Arengufond, Technopolis Ülemiste, Aalto Ülikooli väikeettevõtete üksus, EAS ning ettevõtluskonkursi Ajujaht korraldaja BDA Consulting. Projekti kaasrahastatakse Interreg IV A Programmi 2007-2013 vahenditest.
Ettevõtluskonkursi Ajujaht eesmärk on aidata noori talente uuenduslike ettevõtete loomisel. Konkursi ellukutsuja on EAS ja konkursi korraldamist rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest. Technopolis Ülemiste on Ajujahti toetanud juba viis aastat.
Garage48 Tallinn kaaskorraldaja on Technopolis Ülemiste olnud viimasel kahel aastal.
Tallinna Ettevõtluspäeval on Technopolis Ülemiste ettevõtlushuvilistele pakkunud aastaid võimalust linnaku ja seal asuvate ettevõtetega tutvumiseks. Selleks on nad kaasanud ka linnakus asuvaid ettevõtteid.
Lisaks on nad korraldanud linnakus ekskursioone ka teistele huvi tundnud gümnaasiumi- ja üliõpilasgruppidele.

Seotud uudised

Tere tulemast, Tallinna Vesi AS!

17. February 2012

Tallinna Vesi teeb teavitus- ja koostööd eri vanusegruppidele alates lasteaialastest kuni doktorantideni. Ettevõte korraldab traditsiooniliselt igal aastal avatud uste päevi nii Ülemiste veepuhastusjaamas kui ka Paljassaare reoveepuhastusjaamas. Tallinna…

Ajujahil hoog sees!

18. September 2013

Hoogsalt on käimas ideede esitamine ettevõtluskonkursile Ajujaht, mille võitja saab 2013/2014 hooajal auhinnaks 50 000 eurot. Ajujahti korraldab EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB. Ajujahile saab…

Tere tulemast, Skanska EMV AS!

6. August 2012

Skanska EMV-l on väga hea koostöö tudengiorganisatsiooniga BEST-Estonia, mis korraldab inseneriharidust tudeerivatele noortele mitmeid huvitavaid võistlusi ja üritusi. Teist aastat järjest osaleb Skanska EMV insenerivõistlusel, kus pakub lahendamiseks…