Tere tulemast, Tasku Keskus AS!

Alates 2010. aastast teeb Tasku Keskus koostööd koolinoorte moekonkursiga Moeke, olles ürituse suurtoetajaks ning finaalüritusete toimumispaigaks. Keskuse poolt on peaauhinnad erinevate vanuserühmade võitjatele ning Tasku on olnud igakülgselt toeks ürituse korraldamisel ja teavitusel. Tasku Keskusel on siiras heameel toetada rohkete osavõtjatega noortesündmust, mis toetab ja arendab noorte loovust ja ettevõtlikkust. Keskuses oli ka näitus konkursi võidukollektsioonidest. Pilte Moekesest saab vaadata siit >>
Tasku Keskus on teinud koostööd ka ENTRUM programmiga, kasutades programmist teavitamisel keskuse infokanaleid kui tehes ühise jõuluprojekti 2011. aasta detsembris. Tasku Aatriumis olid jalgrattad, mida vändates süttisid tuled jõulukuusel. Üks ratastest kandis ENTRUM sümboolikat ning sõnumit "Loo oma energia". 2010. aastal alustas Tasku viljakat koostööd rahvusvahelise breigi suurvõitlusega Battle of Est.

Seotud uudised

Tere tulemast, Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus!

14. October 2013

Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus toetab noorte õppekäike, ettevõtete külastusi, mini- ja õpilasfirmade tegevust, tunnustab parimaid, korraldab projekti "Ettevõtlikuks nooreks" tegevusi (ettevõtlusmäng, äriideede konkurss, intervjuu ettevõtte juhiga jms) ning koolitab…

Viljandimaa parim ettevõtlik noorteprojekt on „Tasku”

2. May 2014

25. aprillil valis kolmeliikmeline žürii Viljandi Lennukitehases/Avatud Noortekeskuses toimunud Viljandimaa noorte ettevõtlikkuse arendamise programmi käesoleva õppeaasta Viljandimaa parimaks noorteprojektiks „Tasku". Ettevõtlike noorte poolt loodud tasku on mõeldud aktiivsele…