Tere tulemast, Bank DNB A/S Eesti filiaal!

DNB sponsorlusprojektid on valdavalt pikaajalised ning korraga keskenduvad vaid paarile sponsorlussuunale, kuna on võtnud eesmärgiks teha seda põhjalikult ja võimalikult hästi. DNB on algusaastatest peale toetanud lapsi, kultuuri, sporti ja ettevõtluskeskkonda. Ka tulevikus on nad valmis toetama projekte, mis on seotud antud valdkondadega.

Seotud uudised

Tere tulemast, Sampo Pank (Danske Bank A/S Eesti filiaal)!

28. February 2012

Interaktiivne mängukeskkond Rahamaa on lõbus, meelelahutuslik, õpetlik ja arendav mängukeskkond, mis annab 5-9-aastastele lastele põhiteadmised ja arusaamise rahaasjadest. Lisaks leidub Rahamaal ka õpetajatele ja lastevanematele mõeldud rubriik nõuannetega,…

Tere tulemast, Avatud Eesti Fond!

30. October 2012

Avatud Eesti Fond otsib uusi ideid ja algatusi, mis tugevdaksid Eesti vabakonda ning toetab avatud ühiskonna väärtustest lähtuvaid projekte, mis aitaksid noortel osaleda neid puudutavates otsustes. Selleks algatab…

Tere tulemast, Henkel Balti OÜ!

19. June 2012

Henkel Balti OÜ korraldab 3-10 aastastele lastele suunatud Mr.Pritti kunstikonkurssi, mis on igal aastal erineval teemal ning mille eesmärk on innustada lapsi liimi ja erinevate materjalide abil looma…