Aasta Ettevõtlusõpetaja 2012!

Junior Achievement Eesti paneb oma 20ndal tegevusaastal aluse uuele traditsioonile: soovime esile tõsta ja tunnustada silmapaistvaid ettevõtlusõpetajaid.

Aasta Ettevõtlusõpetaja 2012 on õpetaja, kes õpetab jooksval õppeaastal ettevõtlust kas põhikoolis, gümnaasiumis või kutseõppeasutuses ning juhendab vähemalt üht tegutsevat õpilasfirmat; innustab oma õpilasi kaasa lööma ettevõtlikkust arendavatel õpilasüritustel ning programmides, kasutab õppes ärimaailma kogemust, organiseerib oma kooli piire ületavaid õpilasüritusi. Lisainfo: www.ja.ee.

Aasta Ettevõtlusõpetaja kandidaadi nime ning põhjendusi ootame hiljemalt 3. maiks meilile: junior@ja.ee.

Aasta Ettevõtlusõpetajale paneb auhinna välja Swedbank.

Seotud uudised

Esita oma kandidaat Aasta Ettevõtlusõpetaja tiitlile!

30. April 2013

Aasta Ettevõtlusõpetaja 2013 Junior Achievement Eesti koos Swedbankiga kutsub õpilasi, õpetajaid, koolijuhte, lapsevanemaid ja kõiki teisi ettevõtlusõppe huvilisi üles esitama oma kandidaati Aasta Ettevõtlusõpetaja tiitlile! Aasta Ettevõtlusõpetaja 2013…