Tere tulemast, BDA Consulting OÜ!

Läbi Ajujahi ja Start-Smart projektide aitab BDA Consulting kaasa uue noorte ettevõtjate põlvkonna sünnile ja arengule. Ajujaht kogub igal sügisel kokku Eesti noorte uuenduslikud äriideed, aitab kaasa nende arendamisele ning premeerib parimaid hulgaliselt kontaktide, nõuannete ning auhinnarahaga. Ajujaht on ettevõtluskonkurss, mille käigus ideedest vormuvad ärid. StartSmart! üritustesari toob kokku Eesti ning Soome ettevõtlushuvilised noored. Osalejad saavad rääkida oma ideest, saavad tagasisidet mentoritelt ning ettevõtjatelt, võrgustuvad rahvusvahelises seltskonnas ning ammutavad inspiratsiooni maailma tuntud praktikutelt.

Seotud uudised

Tere tulemast, Technopolis Ülemiste AS!

18. mai 2012

Technopolis Ülemiste on partneriks erinevatele projektidele: • StartSmart! on projekti Finest Startup Development Programme raames korraldatav Eesti-Soome üritustesari. Projekti partneriteks on Eesti Arengufond, Technopolis Ülemiste, Aalto Ülikooli väikeettevõtete…

Tere tulemast võrgustiku sajas liige, Ragn-Sells AS!

16. aprill 2013

Ragn-Sells lööb noorte ettevõtlikkuse toetamisel kaasa kahel rindel. Nad on ühed "Noored kooli" toetajad ja seda juba projekti loomisest alates. "Noored kooli" projekti toel saavad värsked ülikooli lõpetanud,…

Tere tulemast, SEB Pank AS!

22. veebruar 2012

Alustavale ettevõtjale on Ajujaht esmane inkubaator, kus uutele mõtetele antakse äriline perspektiiv. SEB soovib koos Ajujahi meeskonnaga panustada Eesti ettevõtluse propageerimisse, sisukate äriideede sündi ning stardi- ja kasvuettevõtete…