Tere tulemast, Advokaadibüroo SORAINEN!

Advokaadibüroo SORAINEN on SINA (Suured Ideed Noorte Algatusel) strateegiline toetaja, mis on esimene programm Eestis toetamaks noorte sotsiaalset ettevõtlust. Noored Kooli programmis toetab SORAINEN uut arengusuunda leidmaks eesti keelt kõnelevaid õpetajaid vene koolidesse ning koostöös ELSA Estoniaga lõid ettevõtlikele juuratudengitele õppeprogrammi SORAINEN Academy.  Advokaadibüroo SORAINEN pakub ka üliõpilastele praktikavõimalusi, korraldab avatud uste päevi ja magistritööde konkurssi ning toetab erinevaid noorte õigushuviliste organisatsioone.

Seotud uudised

Tere tulemast, Daemon OÜ!

22. October 2012

DAEMON OÜ raamatupidamisbüroo on pikaajaliselt toetanud ettevõtlikke noori üle Eesti. Ettevõte toetab iga-aastaselt noori läbi YFU organisatsiooni aitamaks minna õppima erinevatesse koolidesse üle maailma, et omandada seal soovitud…

Tere tulemast, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu!

22. August 2012

ETK on teinud koostööd uute kaubanduse õppeprogrammide koostamisel – „Kategooria juhtimine“ ja aidanud kollektiivset praktikamudelit ellu viia (Lääne-Viru Rakenduskõrgkool). Lisaks on nad olnud nõu ja jõuga uue kaubanduse…

Tere tulemast, Rahvusooper Estonia!

23. October 2012

Rahvusooper Estonia pakub üsna erinevaid toetustegevusi. Haridusprojektide eesmärgiks on lastele ja noortele erinevate muusikateatri žanride tutvustamine. Sel sügisel alustas Rahvusooper Estonia projektiga OPERAtsioon VOX, mille raames toimusid eelvoorud…