Tere tulemast, Tallinna Teaduspark Tehnopol SA!

Tallinna Teaduspark Tehnopol on korraldanud Ohhoo päeva põhikooli klassidele, kes said külastada erinevaid tehnoloogiaettevõtteid ning osaleda äriidee arendamise töötoas. Organisatsioon toetab ENTRUM initsiatiivi oma eriauhinnaga ning osaleb nende nõukogus. Tallinna Teaduspark Tehnopol toetab ka juba mitu aastat Ajujahti ning on valmis tegema äriidee arendamise töötubasid  tublidele klassidele põhi- ning keskkoolist ja tudengitele.

Seotud uudised

Tere tulemast, Tallinna Vesi AS!

17. February 2012

Tallinna Vesi teeb teavitus- ja koostööd eri vanusegruppidele alates lasteaialastest kuni doktorantideni. Ettevõte korraldab traditsiooniliselt igal aastal avatud uste päevi nii Ülemiste veepuhastusjaamas kui ka Paljassaare reoveepuhastusjaamas. Tallinna…

Tere tulemast, Technopolis Ülemiste AS!

18. May 2012

Technopolis Ülemiste on partneriks erinevatele projektidele: • StartSmart! on projekti Finest Startup Development Programme raames korraldatav Eesti-Soome üritustesari. Projekti partneriteks on Eesti Arengufond, Technopolis Ülemiste, Aalto Ülikooli väikeettevõtete…