Tere tulemast, Realister OÜ!

Realister teeb koostööd organisatsiooniga Junior Achievement Eesti – külastavad koolide majandusõpetuse tunde, et rääkida noortega silmast-silma ja jagada oma kogemust, võtavad osa programmidest Õpilasfirma ja Töövarjupäev. Lisaks sellele on ettevõte  olnud paljudele noortele hüppelauaks töömaastikule sisenemisel, pakkudes võimalust kooli kõrvalt töötada ning osa võtta uute projektide väljatöötamise protsessist. Aastast aastasse on Realister korraldanud ka innovaatilisi ja meelelahutuslikke olümpiaade, et avardada noorte silmaringi, arendada iseseisvat mõtlemist ja suunata neid oskuslikult lahendama erinevaid takistusi.

Seotud uudised

Tere tulemast, Viljandimaa Loomeinkubaatorid SA!

12. March 2012

Viljandi Loomeinkubaatoril on kaks erialaspetsiifilist keskust ehk inkubaatorit, mis põhinevad Viljandi pärandtehnoloogia kompetentsikeskuse valdkondadel: 1) Tekstiilikeskus ehk tekstiiliinkubaator, asukohaga Tallinna 22 III korrus (avati 2011. a alguses). 2)…

Tere tulemast, Laste ja Noorte Projektide Arenduse MTÜ!

19. March 2013

Igal aastal maikuu lõpus toimub Laste ja Noorte Projektide Arenduse MTÜ eestvedamisel ohutuspäev "Teeme head". Sündmus on alguse saanud kodanikualgatusena ning vabatahtlikkuse printsiibil. Koolituspäev toimub koostöös vastavate ametite…

Tere tulemast, G4S Eesti AS!

5. March 2012

Igal aastal pakub G4S noortele võimalust teenida taskuraha rannavalvurite abilistena. Lisaks sellele, et lapsed saavad töökogemuse läbi ühiskondlikult kasuliku töö ja teenivad taskuraha, saavad nad ka uusi teadmisi…