Tere tulemast, Microsoft Eesti!

BizSpark programm aitab vähendada startup tarkvarafirmade esialgseid investeerimiskulutusi ja toetab neid nii tehnilistes küsimustes kui ka maailmakaardile jõudmises. BizSparki väärtus seisneb kolmes asjas: tarkvara, tugiteenus ja nähtavus ning seda kõike kolmeks aastaks tasuta.

Microsofti Partnertudengite Programm pakub tudengitele rahvusvaheliselt tunnustatud partnertudengi staatust, tasuta ligipääsu kogu Microsofti tarkvarale, hulgaliselt koolitusvõimalusi (tehnoloogiaraamatud, e-õppe & klassikoolitused), võimalus saada Microsofti sertifitseeritud professionaaliks (MCP), kuuluda superlahedasse Eesti tehnoloogiahuviliste tudengite eliitgruppi, võimalus osaleda põhjamaade ja Baltikumi MSP-de kokkutulekul, aastaauhinna võitjatele tasuta reis tehnoloogiakonverentsile, Microsoft Eesti esinduse juhi soovituskiri tulevasele töökohale kandideerimiseks, hindamatu kogemus Microsofti meeskonda kuulumisest.

Veebivend on internetiohutuse kampaania raames välja töötatud õppematerjalid õpetajatele, mis aitavad arutada õpilastega internetiohutuse alaseid küsimusi, anda lastele/noortele näpunäiteid, kuidas internetti ohutult kasutada ja kuidas veebis avaldada personaalset informatsiooni. Veebivenna egiidi all on korraldatud seminare ja teavitustegevusi, jagatud Microsofti ekspertide ning teiste valdkonna liidrite kogemusi. Microsoft Eesti on aidanud teadvustada internetiohutuse olulisimaid probleeme ja kutsutud ka teisi organisatsioone kaasa mõtlema. Ühtlasi õpetavad, kuidas internetis ümber käia isikuandmete ja digitaalse loominguga.

Seotud uudised

Võrgustiku partner Microsoft aitab arendada koolist innovaatilise kooli

5. July 2013

Microsoft kutsub ülesse õpetajaid ja koole liituma rahvusvahelise innovaatilise õpetaja ja koolide võrgustikuga. Võrgustik võimaldab saada konsulteerimisvõimalusi rahvusvahelistelt tunnustatud spetsialistidelt, koostööd teiste õpetajate/koolidega, tasuta infotehnoloogiavahendid kooli jaoks jm.…

Tere tulemast, Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit!

17. February 2012

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit viib ellu IKT erialade populariseerimine programmi „Kõik on IT“. Programmi raames viikase läbi teavitusüritusi koolides, noortelaagrites ja noortekeskustes, korraldatakse IKT alaseid oskuseid arendavaid…

Tere tulemast, Avon Eesti OÜ!

29. October 2012

Avon Eesti OÜ on otsemüügiga tegelev ettevõte, mis võib kindlasti noortele anda väärtuslikku infot erinevate ametikohtade kohta või tutvustada võimalust alustada oma äri.