Tere tulemast, BIT AS!

2005. aastal algas koostöö Tartu Ülikooli Teaduskooliga, aidates saata õpilasi rahvusvahelistele olümpiaadidele. Alates 2007. aastast on preemiad välja pandud matemaatika, keemia, füüsika, bioloogia, geograafia, emakeele, eesti keele võõrkeelena, vene, inglise ja saksa keele olümpiaadidel auhinnalistele kohtadele tulnud õpilastele. Teine ulatuslikum koostöö on kirjastuse ja TLÜ EKKI ühisprojekt „Erikursus keelest“, et luua 7. klassi kirjanduse e-tunnid. Projekti eesmärk on arendada tudengeid nii akadeemiliselt kui ka praktiliselt ning saada vastu värskeid ideid ning pühendunud töötajaid. Nii TLÜ kui ka TÜ tudengeid on kaasatud õppekirjanduse loomise erinevatesse etappidesse. Näiteks on nad kaasautorid, toimetajad, koostavad õppeülesandeid ja aitavad tõlkida.

Seotud uudised

Tere tulemast, 3TeeKann OÜ!

28. January 2013

3TeeKann OÜ tahab saada infot sellest, mida juba tehakse ja osa saada teiste senistest kogemustest. Samuti leida võimalikke toetusi E-Aabitsa kiiremaks arendamiseks. E-Aabitsa eesmärgiks on aidata lapsevanemaid, kellel…

Tere tulemast, CWT Estonia AS!

12. April 2012

CWT Estonia (endine Kaleva Travel) lööb partneri ja toetajana kaasa erinevas vanuses lastele ja noortele suunatud haridus- ja sotsiaalprojektides. CWT Estonia  (Kaleva Travel) reisistipendium Alates 1997.a. toetab CWT…

Tere tulemast, Barrus AS!

1. October 2012

Barrus soovib saada infot sellest, mida juba tehakse ja osa saada teiste senistest kogemustest. Barrus on valmis vastu võtma noortegruppe ja tutvustama ettevõtet. Hea meelega kuulavad nad noorte…