Tere tulemast, SEB Pank AS!

Alustavale ettevõtjale on Ajujaht esmane inkubaator, kus uutele mõtetele antakse äriline perspektiiv. SEB soovib koos Ajujahi meeskonnaga panustada Eesti ettevõtluse propageerimisse, sisukate äriideede sündi ning stardi- ja kasvuettevõtete loomisse. Ajujaht on SEB jaoks pikaajaline ja strateegiline projekt, kus lisaks rahalisele panustamisele on olnud partneriks ka programmi sisu loomises ja arendamises. SEB soovib noortele ettevõtjatele julgust mõelda suurelt ja näha oma äriidees võimalusi jõuda Eesti riigipiiridest kaugemale. SEB on Ajujahi peatoetaja juba viiendat aastat.

Seotud uudised

Tere tulemast Blue Cat OÜ!

7. October 2015

Blue Cat OÜ tutvustab noortele ja alustavatele ettevõtjatele arvutianimatsiooni võimalusi ja soovib ergutada noori visuaalvaldkonnas kriitiliselt mõtlema. Nad on valmis rääkima noortele ja ka alustavatele ettevõtjatele arvutianimatsioonist loengu või töötoa vormis. Lisaks valmistavad nad õppeotstarbelisi animatsioone…

Tere tulemast, Technopolis Ülemiste AS!

18. May 2012

Technopolis Ülemiste on partneriks erinevatele projektidele: • StartSmart! on projekti Finest Startup Development Programme raames korraldatav Eesti-Soome üritustesari. Projekti partneriteks on Eesti Arengufond, Technopolis Ülemiste, Aalto Ülikooli väikeettevõtete…

Tere tulemast, Eesti Disainikeskus!

3. February 2014

Eesti Disainikeskus on disainivaldkonna edendaja, teeb disaini nähtavaks, teadvustab disaini kui lisandväärtuse andjat ja Eesti ettevõtete ekspordipotentsiaali suurendajat. Disainikeskus on partneriks disaineritele, ettevõtjatele, avaliku sektori esindajatele, poliitikakujundajatele ja…