Tere tulemast, Tallinna Vesi AS!

Tallinna Vesi teeb teavitus- ja koostööd eri vanusegruppidele alates lasteaialastest kuni doktorantideni. Ettevõte korraldab traditsiooniliselt igal aastal avatud uste päevi nii Ülemiste veepuhastusjaamas kui ka Paljassaare reoveepuhastusjaamas. Tallinna Vesi pakub ka stipendiume, praktikakohti ja uurimistööde juhendamist ning on partneriks erialaõppe arendamisel erinevatele õppeasutustele.

Seotud uudised

Tere tulemast, Värska Vesi AS!

18. March 2013

Värska Vesi AS tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Ettevõte on toetanud ja toetab ka edaspidi enda piirkonna ettevõtlike ja aktiivsete noorte ettevõtmisi. Vaata lähemalt…

Tere tulemast, Technopolis Ülemiste AS!

18. May 2012

Technopolis Ülemiste on partneriks erinevatele projektidele: • StartSmart! on projekti Finest Startup Development Programme raames korraldatav Eesti-Soome üritustesari. Projekti partneriteks on Eesti Arengufond, Technopolis Ülemiste, Aalto Ülikooli väikeettevõtete…