Tere tulemast, Jõhvi kontserdimaja!

Jõhvi kontserdimaja on regiooni suurim noorte tööandja, mentor ja toetaja Jõhvi Oma FilmiFestivali tiimile. Kord aastas saab ettevõtlik noor kandideerida Jõhvi Oma FilmiFestivali tiimi. Vaata JOFF facebooki lehte siit >>

Seotud uudised

Tere tulemast, Viru Keemia Grupp AS!

5. November 2012

Viru Keemia Grupp on Eesti erakapitalil põhinev riigi suurim põlevkivitöötlemisettevõte, mis paikneb Ida-Virumaal. Ettevõtte roll lisaks tööstuse arendamisele on Ida-Viru regiooni toetamine ja tutvustamine. Nii ongi ettevõte iseseisvalt…

Tere tulemast, AHack OÜ!

14. February 2014

Tegemist on sotsiaalse projektiga, mille eesmärk on anda nooretele väljaspoolt pealinna regiooni samaväärne ligipääs teadmistele ja oskustele. A Hack`i praktiliste töötubade eesmärgiks on, et noored saaksid suhelda oma kaaslastega…

Tere tulemast, Noorsootöö Selts MTÜ!

25. February 2014

Jõhvi noorteka ehk Noorsootöö Seltsi eesmärk on aidata noori nende ideede elluviimisel. Noortekas inspireeritakse noori muutma oma kodukohas noorte elu paremaks ja põnevamaks. Samuti ollakse valmis noori nõustama…