Uus veebiplatvorm viib kokku praktikandid ja praktikakohad

Infinder on Ajujahi top 30 ettevõte, mis aitab leida sobivaid praktikante ühendades ühel veebiplatvormil praktikasoovid ja -pakkumised.


Siiamaani puudus ühtne mugav süsteem – üliõpilastel oli praktikakoha leidmine ebamugav ja keeruline, ettevõtetel puudus kindel koht, kuhu oma pakkumine sisestada. Teema on oluline ka praeguses kriisis olevas maailmas, praktikaid tuleb ikka läbida ning üksteise leidmine on raskendatud.


Infinder toimib nii, et ettevõte ja praktikant sisestavad oma soovid ja vajadused. Meie leiame kattuvused ja näitame neid kuulutusi osapooltele. Praktikant näeb endale sobivaid praktikapakkumisi ja neid meeldivaks märkida. Ettevõte näeb kandidaate, kes sooviksid nende juurde praktikale tulla ning saavad alustada vestlust.


Hetkel on populaarsed kaugpraktikate võimalus ja praktikad iduettevõtete juures. Tänu praktikale saab potentsiaalse töötajaga juba varem tutvust teha ja tema tugevusi, nõrkusi ning isikuomadusi lähemalt näha või leida meeskonda kiirel perioodil abikäsi. Infinderi lahendus on avalik olnud kolm nädalat ning sisestatud on üle 200 praktikasoovi ning -pakkumise, tekkinud mahukas baas erinevates valdkondades.


Kutsume üles Infinderi lehel (https://www.infinder.ee/) oma praktikapakkumist tasuta sisestama ja enda vajadustele vastavat praktikanti leidma!

Seotud uudised

Esimene üle-eestiline praktikaportaal

5. jaanuar 2016

Selleks, et ettevõtted saaksid endale leida lihtsalt, kiirelt ja usaldusväärselt erialase haridusega praktikante, on loodud esimene üle-eestiline praktikaportaal www.kutsepraktika.ee. Portaal koondab ja vahendab praktikasoove ning praktikapakkumisi kutseõppurite ja…

Laps tööle kaasa? Miks ka mitte!

2. veebruar 2018

Kui harilikult võetakse laps tööle kaasa sundolukorras, siis sellel kuul toimuva „Tööle kaasa!” projekti eesmärk on seda just julgustada ja soovitada. Eelmisel aastal edukatelt katsetatud projekti käigus on…