Tule Eesti õpilasfirmade laadale!

13. veebruaril kell 12-18 toimub maailma suurim virtuaalne Eesti õpilasfirmade laat koos suurejoonelise laadashow’ga.

Sellel aastal toimub õpilasfirmade suurim müügisündmus – Eesti õpilasfirmade laat virtuaalselt, kuid loodud on võimalikult sarnased tingimused, et laada külastajad saaksid suhelda õpilasfirmadega, külastades nende virtuaalset laadaboksi. Huvilistel on võimalik külastada erinevaid õpilasfirmasid, nendega otseülekandes veebikaamera abil suhelda, näha erinevaid tooteid ning esitada tellimusi mõne põneva toote soetamiseks.

Laadaga paralleelselt toimub laadashow, kus otseülekande kaudu tuuakse huvilistele ja laadakülastajatele koju kätte kogu laadamöll. Laadashow tutvustab nii praegusi kui ka varasemaid õpilasfirmasid ning nende tooteid ja tegemisi. Teie tuuakse õpilasfirmade  innovatsioonivõistluse, põnevad intervjuud õpilasfirmade vilistlaste, juhendajate, laada žüriikiikmetega, toodete tutvustused ja külastada saab laadaliste virtuaalseid laadabokse. Samuti kutsutakse vaatajaid oma teadmisi ja õnne proovile panema põnevates laadamängudes.

Eesti õpilasfirmade laadal osalejate müügitegevust hindab žürii. Laadal antakse välja 10 müügipreemiat erinevates tegevusvaldkondades. Lisaks tunnustame silmapaistvaid õpilas- ja minifirmasid ka järgnevate tiitlitega:

  • Laada suurim käive
  • Tuleviku tegija eripreemia minifirmale
  • Negavati preemia rohelisele õpilasfirmale
  • Innovaatsioonivõistluse võitja
  • Reklaamivõistluse võitja
  • Sotsiaalmeedia kuningas
  • Meediatähelepanu võistluse võitja

Eesti õpilasfirmade virtuaalsel laadal osalemise link avalikustatakse JA Eesti kodulehel veebruarikuus. Jooksvalt postitatakse informatsiooni ka Facebookis „Eesti õpilasfirmade laat 2021“ ürituse all.

Õpilasfirma on Junior Achievement Eesti praktiline ettevõtlusõppe programm gümnaasiumi ja kutsekoolide õpilastele. Minifirmade programm on veidi lihtsustatum programm põhikooli III astmele.

Seotud uudised

Selgusid Eesti õpilasfirmade rekordlaada parimad

13. veebruar 2017

Välja jagati ligi 30 auhinda 15 kategoorias! 11. veebruaril toimus Tallinnas, Kristiine ja Rocca al Mare keskustes kõiki seniseid osalusrekordeid purustav Eesti õpilasfirmade laat 2017, mis ühtlasi kandis…

Selgunud on Eesti õpilasfirmade laada parimad!

20. veebruar 2015

Iga-aastane Junior Achievementi Eesti korraldatud Eesti õpilasfirmade laat tõi seekord Kristiine ja Rocca al Mare keskustesse kokku 160 õpilasfirmat Eestist, Türgist, Gruusiast, Lätist ja Rootsist. Seekordne laat oli…

Eesti Õpilasfirmade laat 2017 purustab kõik senised rekordid

2. veebruar 2017

Õpilasfirma programm naaseb talvepuhkuselt juba 11. veebruaril aasta tähtsündmusega, kui Kristiine ja Rocca al Mare keskustes toimub järjekordne Eesti õpilasfirmade laat, mis sel aastal kannab mitteametlikult rekordlaada nimetust.…