Varsti selguvad aasta parimad õpilasfirmad

Juba sel kevadel valitakse aasta parim minifirma, kutseõppe õpilasfirma ja õpilasfirma! Võistlused toimuvad aprillis ja mais.

11.aprillil toimub võistlus “Eesti parim minifirma 2019”. Võistlus toimub SEB Innovatsioonikeskuses Tallinnas ning huvilistel on võimalik ka finalistidega kohapeal tutvuda. Eesti parim minifirma veedab ettevõtjale väärilise päeva Saaremaal!

Lisainformatsioon..

3. mail toimub võistlus “Eesti parim kutseõppe õpilasfirma 2019” Eesti Näituste messikeskuses võistluse Noor Meistrer 2019 raames. Kaks parimat kutseõppe õpilasfirmat pääsevad otse võistluse „Eesti parim õpilasfirma 2019“ finaali ning parim õpilasfirma saab võimaluse osaleda 24.-25. mail  Zürichis toimuval õpilasfirmade laadal.

Lisainformatsioon..

8.-9. mail toimub võitlus “Eesti parim õpilasfirma 2019”. Esimest korda ajaloos toimub võistlus kahel järjestikusel päeval.

8. mail kell 16:00-19:00 toimub võistluse stendivoor Solaris Keskuses, kuhu on oodatud ka kõik huvilised ja poolehoidjad! Oma stendidega on väljas 24 finalisti.

9. mail jätkub võistlus žüriivestluste ja lavaesinemistega KUMU-s, mis kulmineerub piduliku galaga. Lisaks mitmetele eriauhindadele ja esikolmiku välja kuulutamisele, tunnustame ka JA Eesti aasta ettevõtlusõpetajataasta mentoritning konkursi „Vägev Vilistlane 2019“ võitjat!

Eesti parim õpilasfirma 2019 saab võimaluse esindada Eestit võitlusel „Euroopa parim õpilasfirma 2019“, mis toimub sel aastal 3.-5. juulil Prantsusmaal.

Lisainformatsioon..

Seotud uudised

Parimad õpilasfirmad käisid peaministri vastuvõtul

27. mai 2014

Eesti õpilasfirmade võistluse finalistid, kokku 60 koolinoort, käisid 22. mail Stenbocki majas peaminister Taavi Rõivase vastuvõtul. Lisaks andis peaminister üle ka Aasta Ettevõtlusõpetaja 2014 tiitli, mille pälvis pikaaegne…

7. mail selgub juba 20. korda Eesti parim õpilasfirma

24. aprill 2015

Keskkooliõpilastele mõeldud õpilasfirma programmi tänavune parim selgub 7. mail Tallinnas Mektory keskuses. Sel aastal tegutses Eestis 230 õpilasfirmat, mis on kõigi aegade rekord ja tähendab, et praktilise ettevõtluskogemuse…