Milleks? Kas ettevõtlusharidusel on mõju?

JA Eesti koostöös JA Euroopa ning Eesti Haridus- ja Teadusministeeriumiga korraldab 15.-17. novembril rahvusvahelise ettevõtlushariduse sündmuse So what? Reflecting on the Impact of Entrepreneurship Education, mille keskmes on õpilasfirma programmi mõju uuringu tulemusi tutvustav seminar 16. novembril kell 14 – 17 Okupatsioonide muuseumis (Toompea 8).

Sündmusest ootame osa võtma õpetajaid, haridustöötajaid ja ministeeriumite esindajaid Euroopa 15 riigist, kokku ligi 100 inimest. Õpilasfirma mõju uuring (ICEE research), mille tulemusi esitletakse, viidi läbi kahe õppeaasta jooksul 20 erinevas koolis ja viies riigis – Eestis, Soomes, Lätis, Belgias ja Itaalias. Uuriti nii õpilasi, õpetajaid, ärimentoreid kui ka lapsevanemaid. Eestist osalesid uuringus Tallinna 21. Kool, Võru Gümnaasium, Kuressaare Ametikool ja Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse Narva õppekoht.

Sündmus kuulub Eesti eesistumise kavva. Rohkem infot saate lugeda siit.

Kui soovite osa võtta uuringu tulemusi tutvustavast seminarist, palun andke oma huvist märku hiljemalt 6. novembriks aadressil kersti@ja.ee

Seotud uudised

Milleks meile ettevõtlikkus?

11. October 2017

Ettevõtliku meelelaadi tähtsust on raske üle hinnata. Ettevõtlik inimene saab hakkama iseendaga ja suudab muuta ühiskonda – olgu siis tööandjana või -võtjana, vabatahtlikuna või mõnes muus rollis. Ettevõtlikkuse…

Uuring ettevõtete ja koolide koostööst

10. December 2014

2014. aasta aprillist novembrini viis "Tagasi kooli" algatus partnerluses "Unistused ellu!" võrgustikuga läbi uuringu ettevõtete koostööst hariduse valdkonnaga. Uuringus osales 30 ettevõtet. Uuriti nende seniseid praktikaid ja kogemusi…

JA Eesti spetsialistid koolitasid Gruusias õpetajaid ja õpilasi

19. May 2015

12.-17. maini viibis Gruusias Eesti välisministeeriumi humanitaar- ja arenguabi projekti rahastusel JA Eesti spetsialistide delegatsioon. Projekti „JA Gruusia liitmine Euroopa ettevõtlushariduse perega“ toel viidi Gruusias läbi mitu koolitust…