Eesti Maaülikool kutsub tööandjaid Tudengimessile!

Eesti Maaülikool ja MTÜ Tudengi tulevik kutsuvad tööandjaid 29. märtsil neljandat korda toimuvale Tudengimessile 2017!

Tudengite ja ettevõtete seas traditsiooniks kujunev Tudengimess on ühepäevane info- ja karjäärimess, mis toimub Eesti Maaülikooli spordihoones ja osalema on oodatud kõik ettevõtted, kelle jaoks on oluline luua otsekontakt tööturule sisenejaga või kes tahab pakkuda uusi kogemusi tööd otsivale praktikandile.

Mess annab ettevõtjatele hea võimaluse leida praktikant või uus töötaja, suhelda vahetult oma valdkonna üliõpilastega, teha koostööd Maaülikooliga läbi arenduse- ja teadusprojektide, kajastada oma ettevõtet messiga seotud turunduskanalites, teha oma toodete/teenuste müüki ja soodsat reklaami bänneritega kohapeal ja korraldada töötubasid.

Aita Sinagi kaasa tudengi praktilisele õppele! Registreeri ettevõte kohe, sest messipindade arv on piiratud! Registreerimine on avatud 26. märtsini.

Täpsem info: http://www.tudengimess.eu/tooandjale/

Seotud uudised

Tudengimess 2015 – võimalused ettevõtjatele

26. jaanuar 2015

Hea ettevõtja, Kutsume Teid 4. märtsil juba teistkordselt Eesti Maaülikooli spordihoones toimuvale ühepäevasele info- ja karjäärimessile „Tudengimess 2015“. Ürituse toimumise aeg on kella 10.00-st kuni 16.00-ni. Eesti Maaülikooli…