Alanud on Arvamusfestivali ideekorje

Arvamusfestival kutsub korraldama 2017. aasta festivalil oma arutelu. Üks 1,5-tunnine arutelu võib aidata leida uusi kaasamõtlejaid ja partnereid, leppida kokku muudatustes ning tutvustada teie mõttemaailma ja tegevusi.

Arutelude ideid saab esitada 31. jaanuariks ideekorjesse festivali veebilehel: www.arvamusfestival.ee/ideekorje.

Miks esitada oma idee?

Viiendat aastat toimuv festival on platvorm, mis võimaldab arutada olulistel teemadel, leida kaasamõtlejaid ja koostööpartnereid, saada konstruktiivset kriitikat, õppida korraldama häid ja huvitavaid arutelusid ning paista tihedas konkurentsis oma teemaga silma. Arvamusfestival valmib koostöös üle saja partneriga, kes moodustavad festivali programmi. Iga aasta on need partnerid erinevad ja igal aastal leiavad uued inimesed tee festivalile. Tagasiside küsitlusele vastanutest soovivad 97% ka järgmisel aastal tagasi tulla.

Infotund

Katseta oma ideed ja tule 19. jaanuaril kell 16 kohvikusse Must Puudel. Infotunnile palume registreeruda siin.

Kas festivali meeskond aitab minu arutelu korraldada?

Ideekorje on esimene etapp arutelu jõudmisel Arvamusfestivali programmi. Pärast seda täpsustatakse arutelu teemapüstitus, -vorm, osalejate koosseis jms koostöös teiste sama aruteluala korraldavate organisatsioonidega. Kogu tegevust nõustab Arvamusfestivali kuraator.

Seotud uudised

Haridusfestivalile registreerimine on alanud!

13. October 2016

Haridusfestival 2016 “Ettevõtlik noor, edukas Eesti!” toimub 20. oktoobril Pärnumaa Kutsehariduskeskuses. „Ettevõtlik kool” ja Pärnumaa kutsehariduskeskus pakuvad koostöös erinevate partneritega õpetajatele, õpilastele, lapsevanematele ja koolijuhtidele põnevaid töötubasid, harivaid…