5. mail toimub Sillamäe Kultuurikeskuses ENTRUM Virumaa auhinnagala

Juba 5. mail toimub Sillamäe Kultuurikeskuses ENTRUM Virumaa auhinnagala, mis on ENTRUM-i hooaja viimane ja ühtlasi ka kõige olulisem sündmus. Sellel suurejoonelisel ja pidulikul koosviibimisel tunnustame ENTRUM Virumaa hooaja parimaid koolinoori, mentoreid ja partnereid ning president Toomas Hendrik Ilves kuulutab välja Eesti ettevõtlikumad koolinoored 2015.

Seotud uudised

Innusta ja julgusta Virumaa koolinoori koos ENTRUM-iga

11. August 2014

2014/2015 õppeaastal on käivitumas Eesti Energia koolinoorte ettevõtlikkusideede konkursi ja arenguprogrammi ENTRUM viies hooaeg. 2010/2011 õppeaastal Ida-Virumaalt alustanud programm on teinud Eestile ringi peale ja naaseb algaval õppeaastal…

Selgunud on ENTRUM Virumaa 2014/2015 finalistid

1. April 2015

ENTRUM Virumaa hooaeg on lõpusirgel! Pärast neljakuulist inkubatsiooniprogrammi on selgunud 30 edukamat start-up´i, kes pääsevad ENTRUM superfinaali oma ideede teostamise tulemusi pitšima. ENTRUM superfinaal toimub 11. aprillil Tartu…