Tere tulemast, Andecus OÜ!

Andecus Koolituskeskus soovib toetada noorte ettevõtlikkuse arendamist. Ettevõtte eesmärk on toetada noori oma ettevõtte loomisel läbi koolituste, mentorluse, nõustamise ja on valmis andma koolides majandus- ja ettevõtlusõpetuse külalistunde.

Andecus Koolituskeskus korraldab ettevõtlus ja majandusalaseid koolitusi ja on valmis kaasa lööma ka erinevates projektides.

Ettevõtlik inimene on piirkonna arenguvõti!

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Tuuru SA!

21. juuni 2013

Tuuru SA osaleb noortele suunatud ettevõtlikkusprojektides, teeb koostööd Hiiumaa Teavitamis- ja Nõustamiskeskusega HUPS, kaasab noori ettevõtluspäevadele ja vahendab neile tarvilikku teavet ettevõtlikkuse rakendamiseks. Lisaks korraldab Tuuru koolitusi ning…

Tere tulemast, Bjornar OÜ!

24. november 2014

Bjornar OÜ soovib toetada noori, kes viiksid ellu unistusi, mis kestavad üle ühe põlve. Nad on valmis jagama noortega enda ettevõtluse kogemust, oskusi ja kontakte. Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, Segers Eesti OÜ!

5. november 2014

Segers Eesti soovib toetada Lääne-Virumaa noori oma teadmiste ja kogemustega. Ettevõte on valmis pakkuma noortele töövarjupäevi, pikaajalist projektide juhendamist, ÖkoTex Sep sertifikaadi koolitust ja koolitust esmavajalikust seadusandlusest. Vaata lähemalt…