Global Money Week 2015 tähistamine Eestis 11. ja 12. märtsil

Rahanädala raames korraldab Ettevõtlusteater MTÜ 11.03.2015 konverentsi Rakvere Gümnaasiumis, kus astuvad üles Redgate Capital AS juhatuse liige Aare Tammemäe, LHV jaepanganduse juht ja juhatuse liige Andres Kitter ja teised valdkonna asjatundjad. Konverentsil Save today. Safe tomorrow premeeritakse varem välja kuulutatud loometööde konkursi parimaid Eesti Panga, Eesti Pangaliidu ja liikmespankade, Europe Direct Lääne-Virumaa, Lääne-Viru Maavalitsuse ja Ettevõtlusteater MTÜ poolt välja pandud auhindadega. Konkursile on esitatud plakateid, joonistusi, projekte, säästujutte ja lühifilme.

Vastavalt GMW tähistamise tavale on kavas läbi viia ka Google Hangouts sessioon mõne teise riigi noortega. Lisaks saab Rakvere Gümnaasiumis tutvuda Eesti rahaajalugu ja Eurosüsteemi tutvustava näitusega (http://muuseum.eestipank.ee/et/kutsu-naitus-kulla) ja Lääne-Viru Rakenduskõrgkool korraldab 12. märtsil koostöös Ettevõtlusteater MTÜga ja Global Money Week 2015 egiidi all võistluse Idee teoks.

Rahvusvaheline finantskirjaoskust edendav organisatsioon Child and Youth Finance International (CYFI)  tähistab igal aastal rahvusvahelist Global Money Weeki, mis 2015. aastal toimub ajavahemikus 9-17. märtsil ning alateema on Save today. Safe tomorrow. Rahvusvahelise Global Money Week 2015 tähistamise koordineerija on CYFI esindaja Eestis Ettevõtlusteater MTÜ koos parteritega.


Global Money Week tähistamine eelmisel aastal
Foto: Ettevõtlusteater MTÜ
 

Seotud uudised

Global Money Week 2015 tähistamine Eestis

13. märts 2015

Global Money Week 2015 nädalat tähistati Eestis loomekonkursiga "Save today. Safe tomorrow".  Rakvere Gümnaasiumis toimus 11. märtsil ka samanimeline konverents. Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolis tähistati nädalat võistlusega "Idee teoks 2015".…