Eesti suurim tudengite karjääriüritus Võti Tulevikku toimub 9. – 10. märtsil Tallinna Tehnikaülikoolis

Juba kahekümne viiendat korda toimuva ürituse eesmärgiks on ettevõtteid kokku viia säravaimate tudengitega. Sel aastal on osalema oodata üle 50 ettevõtte ning 3000 tudengi – ootame osalema ka Unistused ellu võrgustiku liikmeid!

Traditsiooniliselt pakume osalevatele ettevõtetele võimalust end presenteerida karjäärimessil ning digitaalses infokataloogis, arutleda seminaridel koos tudengitega aktuaalsete probleemide üle ning lahendada ettevõtte tegevusega seotud ülesandeid.

Usume siiralt, et koostöös suudame leida iga ettevõtte jaoks sobivaima lahenduse, et jõuda vahetu kontaktini õige valdkonna tudengitega ning panna nad huvituma just Teie ettevõttest.

Rohkem informatsiooni:
Kristel Källe
Võti Tulevikku 2015 müügijuht
kristel.kalle@best.ee
www.vt.ee


Foto: Võti tulevikku
 

Seotud uudised

„Võti Tulevikku“ toob ettevõtted ja tudengid üksteisele lähemale

30. oktoober 2013

3.-4. märtsil toimub Tallinna Tehnikaülikoolis tudengiorganisatsiooni BEST-Estonia poolt korraldatav kontaktprojekt Võti Tulevikku, mille eesmärgiks on omavahel kokku viia erinevate valdkondade ettevõtted ja tudengid ning luua parimad võimalused omavaheliseks…

Tere tulemast, Enics Eesti AS!

5. aprill 2012

Enics Eesti osaleb Võti Tulevikku programmis. Koostöö toimub erinevate koolidega, ettevõtte külastusel osalevad nii õppejõud/õpetajad kui koolinoored. Enics Eesti võimaldab noortel ettevõttes sooritada praktikat ja on Tartu Kutsehariduskeskuse…