Toetage “Tagasi kooli” algatust oma häälega

TV3 on algatanud koostöös rahvusvahelise organisatsiooniga Reach For Change programmi "Laste rõõm", millega toetatakse Eesti laste ja noorte elu edendavaid ideid ning sotsiaalseid ettevõtjaid.

Unistused ellu! võrgustiku partner "Tagasi kooli" algatus on jõudnud programmi konkursi finaali, mille üheks osaks on avalik hääletus. Oma hääle saate anda lehel www.lasteroom.ee/candidate/tagasi-kooli, kus leiate ka põhjalikuma info, miks "Tagasi kooli" algatus seda vajab.

Hääletada saab kuni 13. novembri südaööni. Andke oma panus ühe hiireklõpsuga!

Seotud uudised

Võrgustikuga ühines algatus “Tagasi kooli”!

2. jaanuar 2013

"Tagasi kooli" kutsub koolidesse tunde andma ja kogemusi jagama külalisõpetajaid – tegusaid kodanikke, lapsevanemaid, vilistlasi, üliõpilasi ja kõiki neid, kes soovivad koolielus kaasa lüüa. Külalisõpetajate tunnid vahendavad õpilastele…

Sellel nädalal toimub „Tagasi kooli” fookusnädal

17. veebruar 2014

Kätte on jõudnud parim aeg registreerida end külalisõpetajaks kodanikualgatuse „Tagasi kooli” infosüsteemis, sest sellel nädalal, 17.-21. veebruaril toimub „Tagasi kooli“ üle-eestiline fookusnädal. Sellel nädalal oodatakse külalisõpetajaid koolidesse üle…