“Tagasi kooli” algatus kutsub õpetajaid ja õpilasi tarkuse retkedele

Swedbank, Ignite, Eesti Energia, Tallinna Vesi ja Tallinna Tehnikaülikool on valmistanud ette põnevad õppekäigud ning kutsuvad endale külla! Osalemissoovi esitamise tähtaeg on 24. november. Organisatsioonid, kes soovivad ka ise olla järgmisel korral tarkuse retke vastuvõtjad, on oodatud sellest teada andma aadressil info@tagasikooli.ee.

Tarkuse retked – need on põnevad õppekäigud, mis võimaldavad omandada uusi teadmisi erisuguste organisatsioonide juures otse keset igapäevaelu ja -tegevuse keerist.

Huvilistel on sel korral valida kuue retke vahel, mis on loodud koostöös partneritega Swedbankist, Ignite’ist, Eesti Energiast, Tallinna Tehnikaülikoolist ja Tallinna Veest. Minna saab panka, IT-ettevõttesse, ülikooli, kanuumatkale, veepuhastusjaama. 

Hiljemalt 24. novembriks oodatakse sooviavaldusi koos vabas vormis põhjendusega, miks ollakse just konkreetsest retkest huvitatud.

Retkede ja muu asjassepuutuva infoga saab lähemalt tutvuda aadressil www.tagasikooli.ee/tarkuse-retked.

Organisatsioonid, kes soovivad ka ise olla järgmisel korral tarkuse retke vastuvõtjad, on oodatud sellest teada andma aadressil info@tagasikooli.ee


Ignite'i kontor

Tallinna Vesi veepuhastusjaam

Tallinna Tehnikaülikoolis käib vilgas teadustegevus
 

Aidu endine põlevkivikarjäär, peatne veespordikeskus Foto: Eesti Energia arhiiv

Seotud uudised

“Tagasi kooli” Tarkuse retkede osalejad on selgunud

26. november 2013

Koostöös Swedbanki, Eesti Energia, Tallinna Tehnikaülikooli ja Tallinna Veega kutsuti õpilasi ja õpetajaid mitte lihtsalt retkedele, vaid Tarkuse retkedele – spetsiaalselt selle projekti jaoks koguti kokku kuus põnevat…

Võrgustikuga ühines algatus “Tagasi kooli”!

2. jaanuar 2013

"Tagasi kooli" kutsub koolidesse tunde andma ja kogemusi jagama külalisõpetajaid – tegusaid kodanikke, lapsevanemaid, vilistlasi, üliõpilasi ja kõiki neid, kes soovivad koolielus kaasa lüüa. Külalisõpetajate tunnid vahendavad õpilastele…