12 võrgustiku partnerile omistati jätkusuutliku ettevõtluse indeksi kvaliteedimärgis!

Veebruari lõpus avaldas Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum 2013. aasta jätkusuutliku ettevõtluse indeksi tulemused. Seekord tunnustati vastutustundliku ning sotsiaalselt- ja keskkonnaalaselt jätkusuutliku äritegevuse eest kvaliteedimärgisega 34 ettevõtet, kellest 12 on ka meie „Unistused ellu!“ võrgustiku partnerid.

Indeksi tulemused väljendavad ettevõtete taset võrreldes tänast Eesti reaalsust peegeldava võimaliku suurepärase sooritusega. Küsimustikuga hinnatakse ja märgisega tunnustatakse ettevõtete läbimõeldud / strateegilist ja põhitegevusega seotud lähenemist vastutustundlikule äritegevusele ning oma ettevõtte sotsiaalse- ja keskkonnamõju juhtimisele.

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht Marko Siller: „Keskkonnasõbralik, oma töötajaid väärtustav ja ühiskonna murekohtade lahendamisesse panustav ettevõtlus omandab aina laiemat kandepinda. Indeksi tulemused näitavad, et jätkusuutlikkuse küsimused laiemas mõttes muutuvad strateegiliselt olulisemateks. Tahame tunnustada kõiki neid, kes oma äritegevuse ühiskondlikust mõjust hoolivad ning selle paremuse suunas juhtimisega teadlikult tegelevad.“

Palju õnne!

Coca-Cola HBC Eesti AS
Danske Bank A/S Eesti filiaal
DHL Estonia AS
Eesti Energia AS
G4S Eesti AS
Koidulapark Hotell OÜ
Microsoft Eesti
Ragn-Sells AS
SEB Pank AS
Swedbank AS
Tallinna Vesi AS
Viru Keemia Grupp AS

Vaata lisaks:
Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi veebileheküljelt
Jätkusuutliku ettevõtluse indeksi 2013 tulemused

Seotud uudised