Tere tulemast, JCI Estonia!

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on ülemaailme rahvusvaheline kodanikeühendus kuni 40-aastastele aktiivsetele inimestele. JCI pakub oma liikmetele arengukeskkonda juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, innustamaks noori inimesi looma positiivset muutust ühiskonnas. JCI tegutseb täna rohkem kui 100 maailma riigis.

Ettevõtlike Noorte Koja üks tegevusvaldkondi on ettevõtlikkus ja selle edendamine Eestis. Valdkonna raames viiakse läbi projekte nagu näiteks Väärtusta Tulevikku ja Võta Ette.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, MTÜ GMC Estonia!

12. september 2013

MTÜ GMC Estonia korraldab 2013. aasta sügisel Eestis esmakordselt tudengitele Global Managment Challenge ärijuhtimisvõistlust, mis on populaarseim strateegiline ärijuhtimisvõistlus maailmas. Igal aastal osaleb võistlusel enam kui 30 000…

Tere tulemast, CWT Estonia AS!

12. aprill 2012

CWT Estonia (endine Kaleva Travel) lööb partneri ja toetajana kaasa erinevas vanuses lastele ja noortele suunatud haridus- ja sotsiaalprojektides. CWT Estonia  (Kaleva Travel) reisistipendium Alates 1997.a. toetab CWT…