“Tagasi kooli” Tarkuse retkede osalejad on selgunud

Koostöös Swedbanki, Eesti Energia, Tallinna Tehnikaülikooli ja Tallinna Veega kutsuti õpilasi ja õpetajaid mitte lihtsalt retkedele, vaid Tarkuse retkedele – spetsiaalselt selle projekti jaoks koguti kokku kuus põnevat ja erinäolist ekskursioonide ja külalistundide kombinatsiooni, mis võimaldavad omandada uusi teadmisi iga partneri juures otse keset igapäevaelu ja -tegevuse keerist. 

Kokku laekus 87 sooviavaldust. Nende läbimõeldusest ja põhjendustest innustust saades otsustasid retkede pakkujad panna välja planeeritud ühe retke asemel mitu. Retkede ja retkeliste kohta saab lähemalt edasi lugeda siin» – vaadake kindlasti ka vahvat videoavaldust Pärnu Vanalinna Põhikooli 5. klassilt! Kõigi õpetajatega lepivad ettevõtete esindajad personaalselt kokku retkede toimumise aja.

Lisainfo:
Triin Noorkõiv
Tagasi kooli
520 6603
triin@tagasikooli.ee
 

Seotud uudised