“Unistused ellu!” võrgustik osales Haridusfestivalil Narvas

17. oktoobril toimus Tartu Ülikooli Narva Kolledžis taaskord Haridusfestival. Juba viiendat aastat toimuvast festivalist on kujunenud Ida-Virumaa juhtiv haridusüritus. Sel aastal keskenduti vägagi aktuaalsele teemale: "Kuidas saada inseneriks?".

Haridusfestivali ajal toimusid insenerihariduse ja ettevõtlikkusega seotud seminarid ja praktilised töötoad nii õpetajatele, koolijuhtidele kui ka põhikooli- ja gümnaasiumi õpilastele. Tunnustati ka juba teist aastat programmi „Ettevõtlik kool“ standardist lähtuvalt ettevõtlikke koole ja lasteaedu.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ettevõtlusõppe projektijuht Merle Tiigisoon rääkis Haridusfestivalil õpetajatele „Unistused ellu!“ võrgustiku võimalustest ning tõi näiteid, kuidas ettevõtted ja koolid koostööd saavad teha. „Unistused ellu!“ võrgustik oli väljas ka oma messiboksiga tutvustades võrgustiku liikmete tegevusi, mis aitavad Eesti lastel ja noortel ettevõtlikkumaks kasvada. Huvi oli taas väga suur ning jagatud said pea kõik materjalid.
 

Fotod: Ida-Viru Ettevõtluskeskus

Seotud uudised

“Unistused ellu!” võrgustik osales Ärihooaja avamisel

2. September 2013

Laupäeval, 31. augustil toimus Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsiooniline Ärihooaja avamine. Pandi punkt suvisele puhkuseperioodile ja kuulutati avatuks ärihooaeg 2013/2014. Kohal olime ka meie oma „Unistused ellu!“ telgiga. Kaubanduskoja Ärihooaja…

“Unistused ellu!” võrgustik osales Arvamusfestivalil

19. August 2013

Võrgustik „Unistused ellu!“ osales Eesti esimesel Arvamusfestivalil, mis toimus 16. ja 17. augustil Paides. Spetsiaalsel ettevõtluslaval korraldas ka meie võrgustik koostöös EBSiga arutelu: Eesti tuleviku tegijad – kas…