MTÜ AIESEC Eesti noored korraldavad Tallinna ja Tartu gümnaasiumites ettevõtlikkuse edendamise seminare

YouthPRENEUR on MTÜ AIESEC* Eesti noorte poolt korraldatav projekt. Projekti raames viiakse Tallinna ja Tartu gümnaasiumites läbi ettevõtlikuse alaseid seminare. Tegemist on rahvusvahelise projektiga ning seminare tuleb läbi viima 30 vabatahtliku erinevatest ülikoolidest üle maailma. Projekti soovime kaasata 1200 gümnaasiumiõpilast Tartust ja Tallinnast. Projekti eesmärgiks on anda Eesti gümnaasiuminoortele teadmisi ettevõtlusest, arendada eneseanalüüsi oskusi rahvusvahelises õpikeskkonnas ning suunata noori neile meeldivas valdkonnas ettevõtlikele tegudele. Projekti läbivateks teemadeks on infotehnoloogia, keskkond ja turundus. Projekt on hea võimalus arenada inglise keelt ning suhtlemisoskust erinevate kultuuride vahel. Lisaks võimaldab rahvusvaheline perspektiiv jagada laialdasemaid ja mitmekülgsemaid teadmisi ettevõtlikusest ning kogemusi ettevõtlusest. Erinevate töötubade käigus arendavad vabatahtlikud noorte meeskonnatöö- ja eneseväljendusoskusi.

Projekt leiab aset uue aasta alguses 13.01-16.02.2014 Tallinnas ja Tartus.

*AIESEC on maailma suurim üliõpilasorganisatsioon, mis asutati 1948. aastal. Meie eesmärk on noorte arendamine ja rahvusvaheliste kogemuste pakkumine. Tegutseme 113 riigis üle maailma ja töötame aastas ligi 100 000 noorega. AIESEC Eesti asutati 1991. aastal. Töötame kolme suurima ülikooli juures ja ühendame enam kui 100 liiget. Alates 2003. aastast oleme viinud läbi 11 noorteprojekti ning toonud Eestisse üle 40 noore vabatahtliku.

Lisainfo:
Riin Ojalo
“youthPRENEUR” rahvuslik projektijuht
+372 534 903 82
Riinojalo@gmail.com

Seotud uudised

Global Village – jalutuskäik mööda maailma

4. February 2014

Kas oled mõelnud, kuidas elavad inimesed Brasiilias, Horvaatias, Rumeenias, Ukrainas, Hiinas või muudes maailma paikades? Soovid teada, mis on näiteks nende rahvustoit või muu omapära?  8. veebruaril on…

Tere tulemast, Coca-Cola HBC Eesti AS!

12. March 2012

Coca-Cola HBC Eesti on teinud koostööd juhtivate noorteorganisatsioonidega nagu AIESEC, Junior Achievement, SENT, Best-Estonia ja teised. Ettevõte on osalenud töövarjupäevadel, võtnud õpilasi ja tudengeid praktikale, jaganud juhtimiskogemusi, viinud…