Tere tulemast, MTÜ GMC Estonia!

MTÜ GMC Estonia korraldab 2013. aasta sügisel Eestis esmakordselt tudengitele Global Managment Challenge ärijuhtimisvõistlust, mis on populaarseim strateegiline ärijuhtimisvõistlus maailmas. Igal aastal osaleb võistlusel enam kui 30 000 juhti, ettevõtjat, spetsialisti ja tudengit rohkem kui 35 riigist. Võistlus annab ettevõtetele suurepärase võimaluse leida oma firmasse andekaid noori töötajaid või Trainee´sid, siduda GMC ettevõttesiseste mentor- või talendiotsinguprogrammidega, toetada võistlust auhindadega jmt.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, JCI Estonia!

28. november 2013

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on ülemaailme rahvusvaheline kodanikeühendus kuni 40-aastastele aktiivsetele inimestele. JCI pakub oma liikmetele arengukeskkonda juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, innustamaks noori…

Tere tulemast, CWT Estonia AS!

12. aprill 2012

CWT Estonia (endine Kaleva Travel) lööb partneri ja toetajana kaasa erinevas vanuses lastele ja noortele suunatud haridus- ja sotsiaalprojektides. CWT Estonia  (Kaleva Travel) reisistipendium Alates 1997.a. toetab CWT…