“Unistused ellu!” võrgustik osaleb Ärihooaja avamisel Tallinna Botaanikaaias

Kutsume võrgustiku liikmeid 31. augustil Tallinna Botaanikaaeda Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liikmete iga-aastasele pereüritusele Ärihooaja avamisele. Eelmisel aastal toimus üritus Tallinna Lennusadamas ja osalejaid oli rekordiliselt üle kolme tuhande.

Paneme botaanikaaeda püsti „Unistused ellu!“ telgi, jagame tutvustavaid materjale ja korraldame võrgustiku teemalise mobiilimängu. Ootame kõiki liikmeid oma lastele ja noortele suunatud tegevusi kohapeale tutvustama. Samuti saab anda jagatavad materjalid meile kaasa. Ka on oodatud väikesed meened mobiilimängu läbinutele.

Üritusele sissepääs on nimeliste kutsega, mille saadame neile võrgustiku liikmetele (posti teel või jätame väravasse ootama), kes soovivad meiega kaasa lüüa Unistused ellu! telgis.

Kui olete huvitatud oma materjalide levitamisest või meiega koos üritusel osalemisest, kirjutage sellest meile Merle.Tiigisoon@koda.ee või Kadi.Vellner@koda.ee või helistage 604 0066.

Ürituse kohta lisainfot saab vaadata http://www.koda.ee/koolitused-uritused/liikmeuritused/hooaeg/

Seotud uudised

“Unistused ellu!” võrgustik osales Ärihooaja avamisel

2. September 2013

Laupäeval, 31. augustil toimus Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsiooniline Ärihooaja avamine. Pandi punkt suvisele puhkuseperioodile ja kuulutati avatuks ärihooaeg 2013/2014. Kohal olime ka meie oma „Unistused ellu!“ telgiga. Kaubanduskoja Ärihooaja…