“Unistused ellu!” võrgustik osales Arvamusfestivalil

Võrgustik „Unistused ellu!“ osales Eesti esimesel Arvamusfestivalil, mis toimus 16. ja 17. augustil Paides. Spetsiaalsel ettevõtluslaval korraldas ka meie võrgustik koostöös EBSiga arutelu: Eesti tuleviku tegijad – kas rolliks valmis või vajavad aega ja panustamist? Kuidas noortele ettevõtlust õpetada – kas seda saab teha ainult ettevõtja?

Arutelu juhtis Tiit Elenurm, EBS ettevõtluse õppetooli juhataja, PhD ning osalesid: Margus Rink Eesti Energia juhatuse liige, Tõnu Vanajuur Danske Banki ettevõtete panganduse direktor ning Kristiina Kägu EBS Education OÜ juhatuse liige.

Arutelu kuulanud noored ütlesid muuhulgas ka seda, et ettevõtliku hoiaku kujundamisega tuleks hakata tegelema juba maast madalast, gümnaasiumis sellega alustada on tõenäoliselt liiga hilja. Seetõttu on võrgustik „Unistused ellu!“ tänases Eestis väga vajalik − nii noorte kui ka ettevõtjate vaatenurgast. Noortele just sellepärast, et oleks koht, kust näeks kõiki erinevaid toetusmeetmeid, mille abil oma ettevõtlikkust proovile panna. Et oleks koht, kus abivajaja leiaks just enda vajadustele sobiva meetme ja pakkumise. Ettevõtjatele on taolist keskset kohta vaja just seetõttu, et selle kaudu ettevõtlikkuse alast kompetentsi, uuringuid ja värsket, kvaliteetset infot saada. Ja muidugi oleks see koht, kus üksteist leiaksid nii koolid, ettevõtted kui teised partnerid – kes kõik ühel või teisel moel ettevõtlikkust soovivad turgutada.

 


EBSi ja "Unistused ellu!" ühisarutelu ettevõtluslaval
 


Paremalt Margus Rink Eesti Energia  juhatuse liige ja Tõnu Vanajuur Danske Banki ettevõtete panganduse direktor

 


Paremalt Tiit Elenurm EBSi ettevõtluse õppetooli juhataja, PhD ja Kristiina Kägu EBS Education OÜ juhatuse liige

Seotud uudised

“Unistused ellu!” võrgustik osales Haridusfestivalil Narvas

25. oktoober 2013

17. oktoobril toimus Tartu Ülikooli Narva Kolledžis taaskord Haridusfestival. Juba viiendat aastat toimuvast festivalist on kujunenud Ida-Virumaa juhtiv haridusüritus. Sel aastal keskenduti vägagi aktuaalsele teemale: "Kuidas saada inseneriks?".…

“Unistused ellu!” võrgustik osales Ärihooaja avamisel

2. september 2013

Laupäeval, 31. augustil toimus Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsiooniline Ärihooaja avamine. Pandi punkt suvisele puhkuseperioodile ja kuulutati avatuks ärihooaeg 2013/2014. Kohal olime ka meie oma „Unistused ellu!“ telgiga. Kaubanduskoja Ärihooaja…

Tule Arvamusfestivalile kuulama ettevõtlikkusest!

12. august 2013

Kutsume Unistused Ellu! võrgustiku liikmeid 16. augustil toimuvatele ettevõtlusteemalistele aruteludele, mis toimuvad Arvamusfestivali raames Paides.   Tegu on Eesti esimese Arvamusfestivaliga,  kus arutatakse erinevaid Eesti olevikku ja tulevikku…