Võrgustikuga ühines algatus Kuidas.ee

Kuidas.ee on uus haridusalane portaal Eesti veebimaastikul, toomaks kätte ja vahendamaks kasutajalt kasutajale eestikeelseid lihtsaid, selgeid ja illustreeritud õpetusi, kuidas midagi teha. Sisu saab lehele nii Kuidas.ee aktiivse meeskonna poolt kui ka kasutajate poolt, kes soovivad oma teadmisi teistega jagada ja teenida seeläbi lugupidamist, kuulsust ning Kuidas.ee punkte. Kui leiad, et mõnest sinu oskusest võiks kellelegi kasu olla, jaga oma teadmisi Kuidas.ee vahendusel.

Vaata lähemalt algatuse profiili
 

Kuidas.ee | Tarkuseraamat internetis!

Seotud uudised

Võrgustikuga ühines algatus “Tagasi kooli”!

2. January 2013

"Tagasi kooli" kutsub koolidesse tunde andma ja kogemusi jagama külalisõpetajaid – tegusaid kodanikke, lapsevanemaid, vilistlasi, üliõpilasi ja kõiki neid, kes soovivad koolielus kaasa lüüa. Külalisõpetajate tunnid vahendavad õpilastele…

Võrgustikuga ühines ohutuspäev “Teeme head”

19. March 2013

Ohtuspäev "Teeme head" toimub igal aastal maikuu lõpus. Koolituspäev on üles ehitatud töötubadena, ei puudu ka õpetlikud esitlused ning meelelahutus. Ohtuspäeva eesmärk on tõsta laste ja noorte keskkonnateadlikkust…

Tere tulemast, IT Service Management OÜ!

21. November 2013

IT Service Management on teinud portaali Kuidas.ee, mis on eestikeelne "kuidas midagi teha" õpetuste portaal ning kus kõik õpetused algavad sõnaga "kuidas". Portaali eesmärk on erinevate teadmiste vahendamine…