Tere tulemast, Tuuru SA!

Tuuru SA osaleb noortele suunatud ettevõtlikkusprojektides, teeb koostööd Hiiumaa Teavitamis- ja Nõustamiskeskusega HUPS, kaasab noori ettevõtluspäevadele ja vahendab neile tarvilikku teavet ettevõtlikkuse rakendamiseks. Lisaks korraldab Tuuru koolitusi ning pakub nõustamist ja mentorlust.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Valgamaa Arenguagentuur SA!

1. February 2013

Valgamaa Arenguagentuuri tegevuse eesmärk on ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe arendamine Valgamaal. Arenguagentuur algatab ja viib läbi noortele suunatud ettevõtlikkusprojekte, seminare, koolitusi, infotunde ja pakub noortele nõustamist ettevõtlikkust arendavates ettevõtmistes.…

Tere tulemast, Andecus OÜ!

25. March 2015

Andecus Koolituskeskus soovib toetada noorte ettevõtlikkuse arendamist. Ettevõtte eesmärk on toetada noori oma ettevõtte loomisel läbi koolituste, mentorluse, nõustamise ja on valmis andma koolides majandus- ja ettevõtlusõpetuse külalistunde.…