“Unistused ellu!” osaleb Tiigrihüppe ideelaadal koolidele

9. mail toimub Tallinna Lauluväljaku ruumides "Unistused ellu!" võrgustiku partneri Tiigrihüppe SA Ideelaat „Elu koolis koos tiigriga“. "Unistused ellu!" võrgustikul on seal oma ala, kus tutvustame nii oma võrgustikku kui ka võrgustiku partnerite toetustegevusi, mis on suunatud laste ja noorte ettevõtlikkuse arendamiseks.

Ootame teie materjale oma ettevõtte või organisatsiooni toetustegevuste kohta lastele, noortele, õpetajatele ja koolijuhtidele jagamiseks. Need tuleks toimetada Kaubanduskotta 7. maiks.

Tiigrihüppe Ideelaadast lähemalt saate lugeda siit».

Kontaktisik:
Kadi Vellner
Ettevõtlusõppe assistent
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
Tel: 604 0066
E-post: kadiv@koda.ee

Seotud uudised

Võrgustik osales Tiigrihüppe Ideelaadal

10. May 2013

9. mail Tallinna Lauluväljakul toimunud koolinoorte Ideelaadal osales ka "Unistused ellu!" koostöövõrgustik. Meie messiboksist said nii huvilised noored kui ka nende juhendajad ja õpetajad infot, mida erinevad Eesti…