Tere tulemast, Skype Technologies OÜ!

Skype Technologies OÜ soovib noorte karjäärivalikuid mõjutada, et kindlustada nende valikute konkurentsivõime tulevikus. IT võimekuse omandamine tuleb tulevikus kasuks kõikides tööstusharudes. Samuti pakub ettevõte tulevikus rohkem praktikakohti kui täna.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Lõvikesed OÜ!

2. juuni 2014

Lõvikesed OÜ soovib aidata noori nende ettevõtmistes. Ettevõte saab abiks olla praktikakohtadega, töövarjupäevadega, nõu- ja jõuga. Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, Laboritugi OÜ!

25. september 2013

Laboritugi OÜ soovib anda oma panuse loodusainete populariseerimisse õpilaste hulgas. Ettevõte otsustas osaleda "Unistused ellu!" projektis, et olla informeeritud toimuvatest toetustegevustest ja tulevikutrendidest ning anda oma võimalustekohane panus…

Tere tulemast, Meiren Engineering!

12. juuni 2013

Meiren soovib olla tehnikatudengite vaateväljas ning omada kuulsust, kui ”vat selles ettevõttes sooviksin ma töötada”. Selleks on ettevõte asunud toetama robootikavõistlust ”Robotex”, olles juba kolmandat aastat järjest ürituse…