Tere tulemast, Valgamaa Arenguagentuur SA!

Valgamaa Arenguagentuuri tegevuse eesmärk on ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe arendamine Valgamaal. Arenguagentuur algatab ja viib läbi noortele suunatud ettevõtlikkusprojekte, seminare, koolitusi, infotunde ja pakub noortele nõustamist ettevõtlikkust arendavates ettevõtmistes.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Järvamaa Arenduskeskus SA!

29. October 2012

Järvamaa Arenduskeskus SA algatab ja viib läbi noortele suunatud ettevõtlikkusprojekte, pakub noortele nõustamist ja mentorlust ettevõtlikkust arendavates ettevõtmistes.

Tere tulemast, Tartu Ärinõuandla SA!

7. May 2012

Tartu Ärinõuandla SA tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Et oma eesmärke täita algatavad ja viivad ellu erinevaid noorte ettevõtlikkusprojekte, pakuvad noortele nõustamist (nt õpilasfirmad),…

Tere tulemast, Tuuru SA!

21. June 2013

Tuuru SA osaleb noortele suunatud ettevõtlikkusprojektides, teeb koostööd Hiiumaa Teavitamis- ja Nõustamiskeskusega HUPS, kaasab noori ettevõtluspäevadele ja vahendab neile tarvilikku teavet ettevõtlikkuse rakendamiseks. Lisaks korraldab Tuuru koolitusi ning…