Tere tulemast, Tõlkebüroo Pangloss OÜ!

Tõlkebüroo Pangloss soovib jagada erinevaid õppeprogramme ning osaleda mentorlus programmides.

Seotud uudised

Uus keeleõppe rakendus

27. august 2014

Loodud on uus võõrkeele õppimise rakendus iOS, Android ja Windows Phone platvormidele. Rakendus on suunatud tudengitele ja teistele õppuritele, kelle liikuvus Euroopas on tänu erinevatele rahvusvahelistele programmidele aastatega…

Tere tulemast, Granito OÜ!

14. veebruar 2014

Granito OÜ meeskond soovib jagada edulugu ja head eeskuju ettevõtlusega alustamisel, et kindlustada Eesti tulevikku tervikuna. Nad toetavad ka teemakohaseid noorteüritusi endi valmistatud auhindade ja meenetega. Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus SA!

19. märts 2013

Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse roll noorte ettevõtlikkuse programmides on eeskätt algatamine, koordineerimine, teabe levitamine ja nõustamine, samuti kogemuste saamine ja vahetamine. Vaata lähemalt partneri profiili