Tere tulemast, Nordic Digital AS!

Nordic Digital on sõlminud koostöölepingud näiteks Anne Noortekeskuse Multimeedialabori, Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi, Eesti 4H jt. Lisaks on ettevõte aastate jooksul toetanud erinevate brändide alt nii fotokonkursse, meediaprojekte, (ekstreem)spordivõistlusi, koolitusi, meisterdamist kui ka muud põnevat ja arendavat.

Seotud uudised

Tere tulemast, Henkel Balti OÜ!

19. juuni 2012

Henkel Balti OÜ korraldab 3-10 aastastele lastele suunatud Mr.Pritti kunstikonkurssi, mis on igal aastal erineval teemal ning mille eesmärk on innustada lapsi liimi ja erinevate materjalide abil looma…

Tere tulemast, Valge Hobu Trahter!

12. juuni 2013

Valge Hobu Trahter annab teada, et nende juures on võimalus läbi viia etikettiga seotud koolitusi. Vaata lähemalt partneri profiili