Tere tulemast, Eesti Pandipakend OÜ!

Eesti Pandipakend on koostöös mitmete toetajatega algatanud Aitan Lapsi heategevuskampaania ja projekti Loodussõbralikkus koolidesse, kus Eesti üldhariduskoolidele antakse võimalus koguda pandipakendeid koolipere enda hüvanguks. Ettevõte on võtnud ühese eesmärgi kasvatada noorema põlvkonna keskkonnateadlikust ja juurutada pakendite kogumise ja taaskasutusse suunamise harjumust. Inimese ja tarbijana on nii meil kui ka praegustel noortel vastutus looduse ees, et saaksime puhta ja elamiskõlbliku keskkonna pärandada ka uutele põlvkondadele.

Seotud uudised

Loodussõbraliku kooli kampaaniaga koguti 44 000 pandipakendit

17. April 2013

"Unistused ellu!" partneri Eesti Pandipakendi korraldatud "Loodussõbraliku kooli" kampaania tulemusel kogusid Eesti üldhariduskoolid kokku 44 000 pandipakendit. Kõige loodussõbralikumad koolid olid Aruküla põhikool ja Keeni põhikool. Eesti Pandipakendi…

Tere tulemast, Eesti Energia AS!

17. February 2012

Eesti Energia on algatanud pikaajalise noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi ENTRUM, mis aitab noortel omandada teadmisi ja oskusi ning kontakte, et kujuneda algatusvõimelisteks ja tegusateks inimesteks ning ühendab mitusada erinevat…

Tere tulemast, Avatud Eesti Fond!

30. October 2012

Avatud Eesti Fond otsib uusi ideid ja algatusi, mis tugevdaksid Eesti vabakonda ning toetab avatud ühiskonna väärtustest lähtuvaid projekte, mis aitaksid noortel osaleda neid puudutavates otsustes. Selleks algatab…