Tere tulemast, Estonian Air AS!

Estonian Air soovib saada infot sellest, mida juba tehakse, osa saada teiste senistest kogemustest ning leida projektideks sobivaid koostööpartnereid. Estonian Air võtab vastu erinevaid tudengigruppe nii Eestist kui välismaalt, et ettevõtte tegevust tutvustada ning anda ülevaadet sellest, kuidas ühe lennundusettevõtte juhtimine käib. Praktikakohti pakutakse ettevõtte erinevates osakondades ja tegeletakse ka vabatahtliku mentorlusega (loengud Eesti Lennuakadeemia tudengitele, osalemine praktiliste piloteerimisharjutuste läbiviimisel).

Seotud uudised

Tere tulemast, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu!

22. august 2012

ETK on teinud koostööd uute kaubanduse õppeprogrammide koostamisel – „Kategooria juhtimine“ ja aidanud kollektiivset praktikamudelit ellu viia (Lääne-Viru Rakenduskõrgkool). Lisaks on nad olnud nõu ja jõuga uue kaubanduse…

Tere tulemast, Premadesign OÜ!

12. aprill 2012

Premadesign soovib saada ja jagada teavet lastele ja noortele suunatud toetustegevustest, saada osa nii teiste senistest kogemustest kui pakkuda omalt poolt ideid erinevate ürituste, ettevõtmiste ja programmide läbiviimiseks.…

Tere tulemast, Andecus OÜ!

25. märts 2015

Andecus Koolituskeskus soovib toetada noorte ettevõtlikkuse arendamist. Ettevõtte eesmärk on toetada noori oma ettevõtte loomisel läbi koolituste, mentorluse, nõustamise ja on valmis andma koolides majandus- ja ettevõtlusõpetuse külalistunde.…