Tere tulemast, Bermet Management AS!

Bermet Management AS soovib infot, mida on tehtud ja millised algatused on noortele iseäranis hästi meeldinud, kus on hetkel kitsaskohad ja kuhu võiks kohe panustada, ning on valmis pidama loenguid ja korraldama praktilisi töötubasid, et ettevõtlust ja ettevõtlikku mõtteviisi propageerida.

Seotud uudised

Tere tulemast, GKR Invest OÜ!

12. märts 2012

GKR Invest püüab ettevõtlikkusele kaasa aidata läbi ettevõtlike noorte klubide. Ettevõte on valmis korraldama erinevaid koolitusi ja viima noori kokku inspireerivate inimestega, kellega neil muidu kohtuda võibolla ei…

Tere tulemast, Raamist Väljas OÜ!

31. mai 2012

Raamist Väljas OÜ tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Raamist Väljas on valmis läbi viima erinevate projektide käigus ettevõtlussisulisi töötubasid ja seminare. Samuti on nad…

Tere tulemast, 3DPrinterOS!

11. juuni 2015

3DPrinterOS-i üks suurematest eesmärkidest on pikemat aega olnud katta terve Eesti koolivõrgustik 3D-printerite ning 3DPrinterOS tarkvaraga, mida meil on au jagada Eesti haridussüsteemile tasuta. 3DprinterOS-i puhul on tegu maailma…