Tere tulemast, Rahva Raamat AS!

Rahva Raamat toetas Koolimeedia kaheteistkümnendat konkurssi, kus osales 29 koolilehte, 6 KooliTV-d, 5 blogi ja 4 raadiot 39st koolist üle Eesti.
Rahva Raamat aitas auhinnad välja panna ka Eesti Rahva Muuseumi korraldatud laste joonistusvõistlusele „Minu kingitus“. Muuseum ootas laste joonistusi nende lemmikkingitusest või hoopis pettumuse valmistanud kingist. Lisaks joonistusele pidid osalejad pildile lisama ka lühikese selgituse. Nii aitavad võistlustööd kaasa laste tarbimiskultuuri uurimisele.
Energia TV üle-eestililisele videokonkursile pani Rahva Raamat samuti välja auhinna. Energia TV konkurss paneb aluse alternatiivsele õpimeetodile, edendab gümnaasiumide vahelist koostööd ning rajab hüppelaua andekatele noortele videotegijatele. Energia TV on Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse programmi ENTRUM raames algatatud projekt.
Tudengi Teisipäevadel ehk teisipäevadel toetab ettevõte hariduse arengut, andes tudengitest püsiklientidele ja nende juhendajatele -12% hinnasoodustust.

Seotud uudised

Tere tulemast, Eesti Rahva Muuseum!

7. juuni 2013

Eesti Rahva Muuseum korraldab erinevaid konkursse, näituseid ja üritusi, millest ka noored on oodatud osa võtma. Muuseum soovib panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja harimisse, et noored saaksid…

Tere tulemast, GoAdventure!

31. oktoober 2013

GoAdventure ja Lastekaitse Liidu vahel on sõlmitud kahel viimasel aastal koostööleping. Lepingu eesmärgiks on vähekindlustatud perede ja vanemliku hoolitsuseta andekate laste arengu toetamine ja innustamine oma ande edasiarendamiseks.…

Pärimuskultuuri giidikool Eesti Rahva Muuseumis

25. november 2013

Kool muuseumis ja muuseum koolis. Kuivõrd see sõnamäng muuseumite ja koolide igapäevaelus järjepidevat ja tähenduslikku rolli mängib? Kultuuripärandi aasta andis vastusevõimaluse 21 koolile, 25 õpilasele ning pea 25…