Tere tulemast, Just Mind MTÜ!

MTÜ Just Mind on korraldanud lühikesi projektikoolitusi ja olnud Avinurme Gümnaasiumile partner ainulaadse huviringi – projektiringi – eestvedamisel. Noored on MTÜ noorsootöötajate juhendamisel kirjutanud mitmeid projekte. Sealhulgas suuremad ja noori rohkem haaranud rahvusvahelised noorteprojektid (kokku 3), mille raames kutsuti külla eakaaslasi mujalt Euroopast. Samuti on aidatud noortel osaleda koolitustel ja välismaistes projektides. MTÜ Just Mind näeb selles organisatsiooni tugevust ning on valmis kõiki aktiivseid noori abistama.

Seotud uudised

Tere tulemast, GKR Invest OÜ!

12. märts 2012

GKR Invest püüab ettevõtlikkusele kaasa aidata läbi ettevõtlike noorte klubide. Ettevõte on valmis korraldama erinevaid koolitusi ja viima noori kokku inspireerivate inimestega, kellega neil muidu kohtuda võibolla ei…

Tere tulemast, Noorsootöö Selts MTÜ!

25. veebruar 2014

Jõhvi noorteka ehk Noorsootöö Seltsi eesmärk on aidata noori nende ideede elluviimisel. Noortekas inspireeritakse noori muutma oma kodukohas noorte elu paremaks ja põnevamaks. Samuti ollakse valmis noori nõustama…

Tere tulemast, Coca-Cola HBC Eesti AS!

12. märts 2012

Coca-Cola HBC Eesti on teinud koostööd juhtivate noorteorganisatsioonidega nagu AIESEC, Junior Achievement, SENT, Best-Estonia ja teised. Ettevõte on osalenud töövarjupäevadel, võtnud õpilasi ja tudengeid praktikale, jaganud juhtimiskogemusi, viinud…